Chef de Partie.

Ben jij opzoek naar een leuke(vakantie)baan, parttime, of fulltime in de weekenden of door de week? Wij hebben de juiste plek voor jou passend bij jouw wensen en beschikbaarheid.

Wie zijn wij..?

We zijn een jong en ambitieus bedrijf, met een brede achtergrond waar lokale producten, ambacht, duurzaamheid en respect voor de natuur centraal staan. De wijnbar is gevestigd op het mooiste plekje aan de Dorpsstraat van de Koog op Texel, geopend vanaf het najaar van 2021. In 2023 zijn we bekroond met 13,5 punt door Gault Millau, dat smaakt naar meer!

Het bedrijf telt 65 couverts, verdeeld over een terras, serre, lounge en restaurant. In de open keuken wordt gekookt volgens het ‘Dutch Cuisine’ principe waarbij liefde en respect voor de natuur centraal staat. We werken vooral met lokale leveranciers, want het eiland heeft genoeg moois te bieden! 

Bij Oudeland kun je terecht voor de beste wijnen gecombineerd met lekker eten. Geen overbodige luxe, maar precies zoals het ingrediënt het beste tot zijn recht komt. Smaakbeleving speelt bij ons een prominente rol!

Wat ga je doen..?

Als chef de partie ben jij verantwoordelijk voor een strakke mice en place en help je mee met de (voor)bereiding van gerechten en het schoonmaken van de keuken. Jij draagt samen met de keukenchef grote zorg voor het presenteren van de beste en lekkerste gerechten. Je levert je bijdrage in het creatieve proces van het bedenken van nieuwe gerechten en de wisselende weekmenu’s. Als team zetten jullie een bepaalde standaard neer en met z’n allen zorgen we ervoor dat deze gewaarborgd blijft.

Wie ben jij..?

Je hebt een grote passie voor koken, straalt dit ook uit en weet dit over te brengen op de rest van het team. Je snapt de visie van het bedrijf, weet je hier in te vinden en weet met jouw out-of-the-box ideeën hier een mooie toevoeging aan te geven. Je wordt enthousiast om te werken met de beste ingrediënten direct van de bron, bent nieuwsgierig naar de herkomst van een product en draagt grote zorg voor het eindresultaat. Je bent representatief, communicatief vaardig en niet schuw om te koken in een open keuken. Een gerecht naar tafel brengen en uitleg geven aan de gast is de bekroning op jouw werk. Je kan snel schakelen en houdt hierbij het overzicht op jouw partie . Gewoon goed bestaat voor jou niet, al jouw gerechten zijn perfect!

Wat bieden wij..?

  • Een gloednieuwe keuken van allerlei gemakken én leuke snufjes voorzien

  • Investering in opleiding en trainingen

  • Leuke personeelskortingen te besteden in het gehele Oudeland concept

  • In de winter een 4-daagse werkweek

  • Een salaris volgens uniforme voorwaarden horeca, maar dan hoger

  • Meedelen inde tip

  • Overuren uitbetaald in tijd voor tijd

  • Woning beschikbaar in overleg

Lijkt het je wat? Wacht niet lang en stuur een e-mail met je CV naar merel@oudelandtexel.nl.

Wie weet tot snel! :-)