Genieten van een goed glas wijn en lekker eten.

Het kan bij Oudeland. Ambacht, duurzaamheid en zo lokaal mogelijk: dat zijn de kenmerken van ons bedrijf en dat is waar wij voor staan. Deze eerlijkheid proef je terug op het bord én in het glas.

De zon, de zee, de duinen, de mooie luchten en het bos.

Texel heeft het allemaal. Van al het moois dat het eiland te bieden heeft maken wij gebruik en kiezen we voor de beste ingrediënten. Dichtbij de bron en lokaal, daar houden wij van! Zo houden we de lijnen kort en dragen we zorg voor onze planeet.

Lees ons verhaal.

Van verspilling en weggooien houden we niet, we werken vanuit het ‘kop tot staart’ principe, waarbij het gehele product verwerkt wordt en niets verloren gaat. Om de voedselketen weer rond te maken, verwerken onze kippen het gft afval waar ze de beste eieren mee produceren die weer gebruikt worden in onze keuken. Van dit soort cirkels houden wij!

De Nederlandse eetcultuur staat centraal in onze keuken.

Met grote trots zijn wij aangesloten bij de Dutch Cuisine beweging. We omarmen de Nederlandse eetcultuur en koken verantwoord op ons eigenzinnige manier: rechttoe rechtaan, zonder overbodige poespas, maar altijd goed en op smaak!

OPENINGSTIJDEN

8 - 31 JANUARI

Gesloten

NOVEMBER - MAART

Donderdag – Zondag
15.00 – 23.00

APRIL - OKTOBER

Woensdag – Zondag
15.00 – 23.00

Let op: honden zijn alleen toegestaan op het terras