Feestdagen Menu December
Kerstavond
Voorgerecht
Klassieke cocktail van Waddengarnalen met huisgemaakt brioche en schuim van kropsla
Tussengerecht
Gebakken coquille met romige saus van Riesling geserveerd met selderij, appel en krokant spek van Livar varken
Hoofdgerecht
Gebakken hertenbiefstuk met verschillende wintergroentes, pommes noisettes en krachtige jus van wintertruffel
Dessert
Één jaar gerijpte Christmas pudding met caramel roomijs en sabayon van Jamaicaanse peper
Vier gangen menu inclusief glas Cava bij ontvangst brood, hapjes, amuse en tafelwater 85.00 p.p.
Wijnarrangement: 45.00 p.p.
Bobarrangement: 25.00 p.p.
Eerste Kerstdag
Voorgerecht
Klassieke cocktail van Waddengarnalen met huisgemaakt brioche en schuim van kropsla
Eerste tussengerecht
Gebakken coquille met romige saus van Riesling geserveerd met selderij, appel en krokant spek van Livar varken
Tweede tussengerecht
Kruidige ragout van Hollandse spelt met pompoen, oesterzwam van Novalishoeve en zacht gestoofde kalfswang
Hoofdgerecht
Gebakken hertenbiefstuk met verschillende wintergroentes, pommes noisettes en krachtige jus van wintertruffel
Spoom
Cranberry & blauwe druif royale
Kaas
Crème brûlée van aardpeer met roomijs van Blue de Alkmaar
Dessert
Één jaar gerijpte Christmas pudding met caramel roomijs en sabayon van Jamaicaanse peper
Zes gangen menu inclusief glas Champagne bij ontvangst, hapjes, brood en amuse, spoom, koffie/thee en friandises en waterarrangement 145.00 p.p.
Wijnarrangement: 70.00 p.p.
Bob arrangement 40.00 p.p.

Oud en Nieuw
CEASAR SALAD
Klassieke Ceasar salade met Europese kreeft, knoflookcroutons en ‘Stokalde Fryske’ kaas
SOLE À LA MEUNIÈRE
In roomboter gebakken zeetong met beurre blanc van citroen, peterselie en gestoomde krieltjes
BEEF WELLINGTON
In deeg gebakken Texelse ossenhaas met mousseline van aardappel en jus van wintertruffel
CHAMPAGNE
Brosse biscuit met mousse van Champagne, honing en roomijs van witte chocolade
4 gangen menu inclusief glas Champagne bij ontvangst, hapjes, brood, amuse, tafelwater en koffie/thee en friandises
95.00 p.p.